Termeni si Condiții

1. Informații generale

Preambul: Prin accesul, navigarea si, in general, folosirea site-ului itb.ro, numite in continuare si Site sau Site-uri, sunteți de acord cu Termenii si condițiile generale de folosire a acestuia. In plus, prin folosirea metodei de donații online, sunteți de acord cu termenii si condițiile de mai jos, aplicate exclusiv in cazul donațiilor efectuate online pentru  itb.ro.

Cum donez: INSTITUTUL TEOLOGIC BAPTIST CUI: 4528379, in continuare ITBB accepta donații online. Donațiile online se fac prin serviciul de procesare plăti online oferit de Banca Transilvania.

Utilizatorul poate selecta valoarea in RON pe care dorește sa o doneze.
Prețul tranzacției indicat este prețul net care va fi plătit de utilizator, fără nicio taxa suplimentara.

Puteți face o donație online urmând pașii de mai jos: Apăsați pe linkul “Doneaza” Introduceți suma dorita si apăsați „Donează”. Din acest moment sunteți redirecționați către pagina securizata BANCA TRANSILVANIA S.A. pentru finalizarea donației.

În următorul ecran va sunt oferite informațiile privind tranzacția prin card, completați datele solicitate si confirmați donația. Apoi, apare mesajul in care sunteți anunțat că tranzacția a fost efectuată cu succes și vi se mulțumește pentru donația efectuata.

2. Politica de securitate

Informațiile personale sunt necesare pentru procesarea corectă si eficientă a tranzacției plasate de către dumneavoastră. Introducerea datelor personale se face utilizând o conexiune criptata SSL.

3. Metode de plata

Metoda de plata: card de credit/debit prin intermediul platformei securizate Banca Transilvania.
Pentru efectuarea donației prin card de credit/debit este necesar să completați un formular cu datele despre acesta. Dacă tranzacția prin card a fost reușită, în următorul ecran vi se mulțumește pentru donație.

Se acceptă următoarele carduri de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit, donația dumneavoastră va fi procesata imediat.

4. Politica de retur

Revocarea donațiilor se efectuează in temeiul legii, in condițiile art. 1023 Noul Cod Civil si prin solicitarea expresa exprimată prin e-mail la adresa bbtseminary@yahoo.com

5. Confidențialitate

Datele solicitate de către ITBB prin BANCA TRANSILVANIA S.A. vor fi folosite doar in contextul facilitării donațiilor către ITBB. Informațiile obținute de la utilizator nu vor fi puse la dispoziția nici unei persoane fizice, juridice, instituții, etc. decât in cazul in care sunt solicitate justificat de către autoritățile in drept să verifice tranzacțiile online sau in cazul in care se abuzează in orice fel de website.

Datele personale ale utilizatorului vor fi folosite de ITBB sau BANCA TRANSILVANIA S.A. numai in scopul declarat anterior. Informațiile din formularul de plata vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea donației si pentru comunicări ulterioare. Datele completate de către utilizatori pe Site vor fi stocate de către ITBB, iar cele legate de donația online prin BANCA TRANSILVANIA S.A.

6. Dispute si conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat in Site si orice încercare de frauda va fi raportata autorităților competente. Eventualele litigii, divergente sau pretenții rezultate din sau in legatura cu donațiile efectuate, vor fi soluționate prin negocieri amiabile.

Daca aceste negocieri nu au succes in termen de 10 zile calendaristice de la data la care apare disputa, aceasta va fi soluționată de instanțele competente. Termeni si condițiile generale aplicate pentru donații online sunt acceptate in deplina cunoștința de către utilizator, actul de donatie implicand acceptarea imediata si totala a termenilor amintiti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, utilizatorul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

7. Dispozitii finale

a. Modalitati de primire a donațiilor: prin intermediul Site-ului utilizatorii pot face donații online cu ajutorul serviciului specializat in procesare plăți online- BANCA TRANSILVANIA; donații direct in conturile afișate in siteul www.itb.ro. Toți utilizatorii se obliga sa respecte legile in vigoare.
c. Termenii si condițiile prezente pot fi oricând modificate fără preaviz. Condițiile de utilizare se refera exclusiv la site-ul www.itb.ro

Daca nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului si a colectarii datelor cu caracter personal de catre ITBB sau BANCA TRANSILVANIA S.A., va rugam sa nu mai utilizati acest site. Conținutul site-ului itb.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma fără permisiunea anterioara scrisa a ITBB. ITBB nu este responsabila pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizata a informațiilor de pe site si isi rezerva dreptul de a face modificari in materialele si continutul www.itb.ro, in functie de schimbarile ce au loc cu privire la actiunile si proiectele desfasurate. ITBB isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul si structura site-ului fara preaviz.