Mărturii

Prof. Dr. Vasile Talpos

Obiectivul Centrului Teologic Baptist din Bucuresti este acela de a oferi pregatire academica si practica de cel mai înalt calibru astfel încât sa putem trimite lideri crestini în lucrare, în misiune si ca emisari ai Evangheliei în toate domeniile. Prin harul nespus de mare al lui Dumnezeu si în baza celor de mai sus avem dreptul sa visam si mai departe la si mai felurite împliniri pentru cauza Împaratiei lui Dumnezeu.

Prof.Dr. Otniel Bunaciu

La începutul acestui mileniu, oportunitatile pentru misiune în România, în Europa de Est si în întreaga lume sunt mai mari decât oricând. Centrul Teologic Baptist din Bucuresti pregateste liderii de care este nevoie pentru a beneficia la maxim de aceste oportunitati .

Pastor. Dr. Beniamin Poplacean

Pentru mine Institutul Teologic Baptist din Bucuresti înseamna un loc de cultura , casa noastra din Bucuresti si scoala care timp de peste 8 decenii a format lucratori destoinici pentru lucrarea Domnului. Dorinta mea este ca în aceasta Institutie si în continuare orice om sa gaseasca un loc de rugaciune, partasie frateasca si o sursa de cunoastere a lui Dumnezeu.

Pastor, Dr. Timotei Rusu

Pentru mine Institutul Teologic Baptist din Bucuresti a însemnat locul bazelor teologice, a acelor principii sanatoase fara de care nu exista nici slujire nici crestinism, unde Biblia a stralucit în perfectiunea si frumusetea ei. A fost locul provocarilor , de a trai prin credinta si armonia unei comunitati voluntare, de a creste continuu si de a ramâne mereu smerit. A fost si locul uceniciei , a cresterii supravegheate si sub jugul disciplinei, atât de necesar oricarui tânar care vrea sa slujeasca o Biserica imperfecta. Institutul Teologic Baptist din Bucuresti fiind sub autoritatea lui Dumnezeu si în slujba Bisericii lui Cristos, reprezinta acel loc unde binecuvântarea lui Dumnezeu va curge atâta timp cât vor fi aduse vase curate pentru a fi purtatoare de binecuvântari.

Beni Mogos

Pentru mine Institutul Teologic Baptist din Bucuresti a reprezentat cadrul academic si spiritual în care Dumnezeu m-a modelat si m-a pregatit tot mai mult ca sa Îl slujesc. Fara îndoiala, experientele traite în cei patru ani de studii universitare m-au marcat profund, mi-au întarit umblarea prin credinta cu Dumnezeu si m-au motivat sa traiesc pentru slava Numelui Sau întreaga viata mea, însufletit fiind de viziunea mareata a propovaduirii Evangheliei pâna la marginile pamântului.

Ilie Bledea

Am venit la Institutul Teologic Baptist din Bucuresti determinat de chemarea pe care Dumnezeu mi-a facut-o si de dragostea pe care El a pus-o în inima mea pentru El, pentru Biserica Lui, cât si pentru cei pacatosi care au nevoie de mântuire. Dupa cei patru ani petrecuti la Institut pot sa marturisesc ca Domnul a fost de partea mea, m-a întarit, m-a învatat, mi-a deschis noi perspective si mi-a dat o viziune clara pentru a fi un lucrator destoinic în lucrarea care ma asteapta.